VIDEO. Team Rond Ronse ontmoet belanghebbenden in Tio3

 

Een veertigtal belanghebbenden kwam op dinsdag 11 juni samen met het team Rond Ronse om op zoek te gaan naar breed gedragen oplossingen voor verschillende uitdagingen in en rond Ronse. ’s Avonds werd een participatieavond voor het brede publiek georganiseerd. Ruim 190 Ronsenaars waren daarbij aanwezig. 

(lees verder onder de video)

Samen aan de slag

Vanaf het eerste moment worden alle belanghebbenden betrokken. Tijdens een werksessie in Tio3 kwamen een veertigtal belanghebbenden samen met het Team Rond Ronse om na te denken en samen te werken. Zowel de verschillende overheden als lokale experts van natuur- en socio-economische organisaties maken deel uit van deze werksessies. 

Iedereen welkom

Ook de brede bevolking werd uitgenodigd. Tijdens de participatieavond konden meer dan 190 geïnteresseerden meedenken over de uitdagingen voor de streek rond Ronse. Iedereen kon ook opmerkingen en adviezen meegeven over de start- en de procesnota. Het Team Rond Ronse was aanwezig om te informeren over het plangebied, de doelstellingen en de aanpak.

Ga in gesprek met ons

Gaat u na onze participatiesessie van 11 juni graag in gesprek met de experten over een bepaald thema? Schrijf u via deze link in voor de huiskamergesprekken. Het team laat weten of ze bij u langskomen.

Voor meer informatie kan u terecht op info@RondRonse.be

 
Bert Schols